אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

1,113
צפיות

מרקיז שוקולד ותותים

המתכון של
מרקיז שוקולד ותותים

כשרוצים לשלב שוקולד, תותים ופודינג עם הגשה מרהיבה וטעימה

  • קטגוריהקינוחי כוסות
  • מספר מנות12 מנות
  • זמן הכנה60 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 12 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 5 חבילות שוקולד מריר
  • 1 חבילה תותים טריים
  • 1 חופן בוטנים מסוכרים
  • 1 חבילה פתי בר
  • פודינג וניל
  • 1 חבילה שמנת להקצפה
  • 0.5 חבילה פודינג וניל
  • 1.5 כוס חלב
  • פודינג שוקולד
  • 1 חבילה שמנת להקצפה
  • 0.5 חבילה פודינג שוקולד
  • 1.5 כוס חלב
  • קרם תותים
  • 1 חבילה תותים
  • 0.5 כוס סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים כוסיות של שוקולד- הדרך הקלה והכי "נקייה" זה להשמש בעטרות נייר/קאפקייקס- בהתאם לגודל שבוחרים- ממיסים שוקולד ומורחים את הנייר, מכניסים לקירור עד שמתקשה ומקלפים לאט ובעדינות את הנייר..


  • 2

    מכינים רוטב תות- מנקים את התותים הטריים ומניחים עם הסוכר בסיר ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה. לאחר מכן טוחנים היטב ומניחים לקירור.


  • 3

    מכינים שברי שוקולד ובוטנים- ממיסים חבילה אחת של שוקולד ומשטחים על נייר אפייה, מפזרים בוטנים מסוכרים (ניתן להתמש בסוכריות), ומניחים לקירור מוחלט (ניתן במקרר).


  • 4

    מקציפים שמנת-חלב-פודינג וניל ומכניסים לשקית זילוף. חוזרים על הפעולה עם פודינג השוקולד.


  • 5

    מרכיבים את הקינוח: מפזרים מעט תותים טריים וביסקוויטים שבורים בתך הכוסית ומעל פודינג שוקולד ופודינג וניל. חוזרים על הפעולה בכל הכוסיות. מקשטים עם עוד שברי פתי בר, רוטב תות ושברי שוקולד בוטנים. .


  • 6

    בתאבון.


1

מכינים כוסיות של שוקולד- הדרך הקלה והכי "נקייה" זה להשמש בעטרות נייר/קאפקייקס- בהתאם לגודל שבוחרים- ממיסים שוקולד ומורחים את הנייר, מכניסים לקירור עד שמתקשה ומקלפים לאט ובעדינות את הנייר..


2

מכינים רוטב תות- מנקים את התותים הטריים ומניחים עם הסוכר בסיר ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה. לאחר מכן טוחנים היטב ומניחים לקירור.


3

מכינים שברי שוקולד ובוטנים- ממיסים חבילה אחת של שוקולד ומשטחים על נייר אפייה, מפזרים בוטנים מסוכרים (ניתן להתמש בסוכריות), ומניחים לקירור מוחלט (ניתן במקרר).


4

מקציפים שמנת-חלב-פודינג וניל ומכניסים לשקית זילוף. חוזרים על הפעולה עם פודינג השוקולד.


5

מרכיבים את הקינוח: מפזרים מעט תותים טריים וביסקוויטים שבורים בתך הכוסית ומעל פודינג שוקולד ופודינג וניל. חוזרים על הפעולה בכל הכוסיות. מקשטים עם עוד שברי פתי בר, רוטב תות ושברי שוקולד בוטנים. .


6

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים