לןגן

מרקיז שוקולד ותותים

מאת: סיגל , פורסם: 15/05/2015 | 14:05
מרקיז שוקולד ותותים

תקציר המתכון: כשרוצים לשלב שוקולד, תותים ופודינג עם הגשה מרהיבה וטעימה

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

פודינג וניל

פודינג שוקולד

קרם תותים

אופן הכנה

  1. מכינים כוסיות של שוקולד- הדרך הקלה והכי "נקייה" זה להשמש בעטרות נייר/קאפקייקס- בהתאם לגודל שבוחרים- ממיסים שוקולד ומורחים את הנייר, מכניסים לקירור עד שמתקשה ומקלפים לאט ובעדינות את הנייר.

  2. מכינים רוטב תות- מנקים את התותים הטריים ומניחים עם הסוכר בסיר ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה. לאחר מכן טוחנים היטב ומניחים לקירור

  3. מכינים שברי שוקולד ובוטנים- ממיסים חבילה אחת של שוקולד ומשטחים על נייר אפייה, מפזרים בוטנים מסוכרים (ניתן להתמש בסוכריות), ומניחים לקירור מוחלט (ניתן במקרר)

  4. מקציפים שמנת-חלב-פודינג וניל ומכניסים לשקית זילוף. חוזרים על הפעולה עם פודינג השוקולד

  5. מרכיבים את הקינוח: מפזרים מעט תותים טריים וביסקוויטים שבורים בתך הכוסית ומעל פודינג שוקולד ופודינג וניל. חוזרים על הפעולה בכל הכוסיות. מקשטים עם עוד שברי פתי בר, רוטב תות ושברי שוקולד בוטנים.

  6. בתאבון