תקציר המתכון: כשרוצים לשלב שוקולד, תותים ופודינג עם הגשה מרהיבה וטעימה
קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
מכינים כוסיות של שוקולד- הדרך הקלה והכי "נקייה" זה להשמש בעטרות נייר/קאפקייקס- בהתאם לגודל שבוחרים- ממיסים שוקולד ומורחים את הנייר, מכניסים לקירור עד שמתקשה ומקלפים לאט ובעדינות את הנייר.
מכינים רוטב תות- מנקים את התותים הטריים ומניחים עם הסוכר בסיר ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה. לאחר מכן טוחנים היטב ומניחים לקירור
מכינים שברי שוקולד ובוטנים- ממיסים חבילה אחת של שוקולד ומשטחים על נייר אפייה, מפזרים בוטנים מסוכרים (ניתן להתמש בסוכריות), ומניחים לקירור מוחלט (ניתן במקרר)
מקציפים שמנת-חלב-פודינג וניל ומכניסים לשקית זילוף. חוזרים על הפעולה עם פודינג השוקולד
מרכיבים את הקינוח: מפזרים מעט תותים טריים וביסקוויטים שבורים בתך הכוסית ומעל פודינג שוקולד ופודינג וניל. חוזרים על הפעולה בכל הכוסיות. מקשטים עם עוד שברי פתי בר, רוטב תות ושברי שוקולד בוטנים.
בתאבון