אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

3,053
צפיות

ביצת הפתעה לשבועות

המתכון של
ביצת הפתעה לשבועות

קינוח אישי המשלב תותים, פודינג וניל, ביסקוויטים, שוקולד ועוד כמה הפתעות

  • קטגוריהקינוחי כוסות
  • מספר מנות6 מנות
  • זמן הכנה60 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 6 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 חבילה תותים
  • 6 יחידות ביסקוויטים
  • רכיבים לג'לי אננס
  • 100 מיליליטרים מים
  • 1 כף ג'לטין
  • 200 מיליליטרים מיץ אננס
  • רכיבים לקישוט קראנצ' שוקולד
  • 1 חבילה שוקולד מריר
  • 1 חופן בוטנים מרוסקים (ומסוכרים)
  • רכיבים לקרם וניל
  • 1 חבילה פודינג
  • 1 חבילה שמנת להקצפה
  • 1.5 כוס חלב
  • רכיבים לקרם שוקולד
  • 1 חבילה שמנת
  • 1.5 כוס חלב
  • 1 חבילה פודינג
אופן ההכנה
  • 1

    יש להמיס את הג'לטין במים כ20 דקות ולאחר מכן לבשל על אש נמוכה יחד עם מיץ האננס.


  • 2

    יש לשטוף ולחתוך תותים ולהניח בתחתית כל כלי (ביצי הפתעה).


  • 3

    יש למזוג את מיץ האננס שהכנו על התותים ולהניח במקרר לחצי שעה.


  • 4

    ממיסים שוקולד ושופכים על נייר אפייה ומשטחים עד כמה שניתן, מפזרים מעל את הבוטנים ומניחים לקירור מוחלט (מתקשה).


  • 5

    מקציפים חלב ושמנת עם פודינג- סה"כ 2 סוגים ומכניסים לשקיות זילוף.


  • 6

    מתחילים להרכיב את הקינוח- התותים התקשו בג'לי האננס, מזלפים מעל שכבות של פודינג וניל ושוקולד, מרסקים מעט ביסקוויטים מלמעלה (לא רק פירורים) ושוברים חתיכות מהשוקולד בוטנים שהכנו ומקשטים את המנה..


  • 7

    בתיאבון.


1

יש להמיס את הג'לטין במים כ20 דקות ולאחר מכן לבשל על אש נמוכה יחד עם מיץ האננס.


2

יש לשטוף ולחתוך תותים ולהניח בתחתית כל כלי (ביצי הפתעה).


3

יש למזוג את מיץ האננס שהכנו על התותים ולהניח במקרר לחצי שעה.


4

ממיסים שוקולד ושופכים על נייר אפייה ומשטחים עד כמה שניתן, מפזרים מעל את הבוטנים ומניחים לקירור מוחלט (מתקשה).


5

מקציפים חלב ושמנת עם פודינג- סה"כ 2 סוגים ומכניסים לשקיות זילוף.


6

מתחילים להרכיב את הקינוח- התותים התקשו בג'לי האננס, מזלפים מעל שכבות של פודינג וניל ושוקולד, מרסקים מעט ביסקוויטים מלמעלה (לא רק פירורים) ושוברים חתיכות מהשוקולד בוטנים שהכנו ומקשטים את המנה..


7

בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים