לןגן

ביצת הפתעה לשבועות

מאת: סיגל , פורסם: 14/05/2015 | 21:36
ביצת הפתעה לשבועות

תקציר המתכון: קינוח אישי המשלב תותים, פודינג וניל, ביסקוויטים, שוקולד ועוד כמה הפתעות

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים לג'לי אננס

רכיבים לקישוט קראנצ' שוקולד

רכיבים לקרם וניל

רכיבים לקרם שוקולד

אופן הכנה

  1. יש להמיס את הג'לטין במים כ20 דקות ולאחר מכן לבשל על אש נמוכה יחד עם מיץ האננס

  2. יש לשטוף ולחתוך תותים ולהניח בתחתית כל כלי (ביצי הפתעה)

  3. יש למזוג את מיץ האננס שהכנו על התותים ולהניח במקרר לחצי שעה

  4. ממיסים שוקולד ושופכים על נייר אפייה ומשטחים עד כמה שניתן, מפזרים מעל את הבוטנים ומניחים לקירור מוחלט (מתקשה)

  5. מקציפים חלב ושמנת עם פודינג- סה"כ 2 סוגים ומכניסים לשקיות זילוף

  6. מתחילים להרכיב את הקינוח- התותים התקשו בג'לי האננס, מזלפים מעל שכבות של פודינג וניל ושוקולד, מרסקים מעט ביסקוויטים מלמעלה (לא רק פירורים) ושוברים חתיכות מהשוקולד בוטנים שהכנו ומקשטים את המנה.

  7. בתיאבון