1 כפית ג'לטין מומס בחמש כפיות מים קרים ( מניחים בצד עד לקבלת ספוג כעשר דקות ואז להכניס למיקרו לחמש עד שמונה שניות)
כחמש יח' ביסקוויט פתיבר
כוסיות קטנות
מנגו חתוך לקוביות לקישוט
אופן ההכנה
1
להכין בערך 10 יח' כוסות קטנות..
2
להקציף שמנת מתוקה + סוכר לקצפת יציבה, לרסק במעבד מזון את המנגו עם השמנת החמוצה והג'לטין המומס לערבב יחד עם הקצפת , לסדר קוביה קטנה של ביסקוויט בכוס לצקת מהמוס ולקשט בקוביות מנגו, או לפורר ביסקוויט ולפזר מעל... זהו להכניס למקרר להתייצבות ואז לפנק ולהתפנק......
1
להכין בערך 10 יח' כוסות קטנות..
2
להקציף שמנת מתוקה + סוכר לקצפת יציבה, לרסק במעבד מזון את המנגו עם השמנת החמוצה והג'לטין המומס לערבב יחד עם הקצפת , לסדר קוביה קטנה של ביסקוויט בכוס לצקת מהמוס ולקשט בקוביות מנגו, או לפורר ביסקוויט ולפזר מעל... זהו להכניס למקרר להתייצבות ואז לפנק ולהתפנק......