לןגן

מוס מנגו קייצי

מאת: אליזבט חיון, פורסם: 26/04/2017 | 13:04
מוס מנגו קייצי

תקציר המתכון: התברכנו בפירות קיץ נפלאים, אז ננצל אותם לקינוחים

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין בערך 10 יח' כוסות קטנות.

  2. להקציף שמנת מתוקה + סוכר לקצפת יציבה, לרסק במעבד מזון את המנגו עם השמנת החמוצה והג'לטין המומס לערבב יחד עם הקצפת , לסדר קוביה קטנה של ביסקוויט בכוס לצקת מהמוס ולקשט בקוביות מנגו, או לפורר ביסקוויט ולפזר מעל... זהו להכניס למקרר להתייצבות ואז לפנק ולהתפנק.....