אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 כוסות קמח לחם
  • כוס וחצי מים פושרים
  • כף מלח
  • כף שמרים יבשים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה לערבב את המים שמרים ומלח, להוסיף את הקמח ולערבב..הבצק דביק יחסית ,לכסות בניילון ולהתפיח כשעה וצי שעתיים..


  • 2

    לאחר ההתפחה, לקמח את השיש וללוש עם קמח, להניח על תבנית אפיה,אפשרי לחתוך עם סכין ולעשות צורות בבצק..


  • 3

    לחמם תנור ל 200-220 מע ולאפות כ 35-40 דק .לא התפחתי פעם שניה כי ראיתי שהבצק מוכן לכניסה לתנור .. שמתי גם קוביות קרח בתחתית התנור.בהצלחה -תהנו הילה💟 לקראת סוף האפיה העברתי לטורבו .לכ-7-10 דק..


  • 4

    ***השתמשתי בכוס מדידה.


1

בקערה לערבב את המים שמרים ומלח, להוסיף את הקמח ולערבב..הבצק דביק יחסית ,לכסות בניילון ולהתפיח כשעה וצי שעתיים..


2

לאחר ההתפחה, לקמח את השיש וללוש עם קמח, להניח על תבנית אפיה,אפשרי לחתוך עם סכין ולעשות צורות בבצק..


3

לחמם תנור ל 200-220 מע ולאפות כ 35-40 דק .לא התפחתי פעם שניה כי ראיתי שהבצק מוכן לכניסה לתנור .. שמתי גם קוביות קרח בתחתית התנור.בהצלחה -תהנו הילה💟 לקראת סוף האפיה העברתי לטורבו .לכ-7-10 דק..


4

***השתמשתי בכוס מדידה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים