לןגן

לחם

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 23/08/2016 | 07:43
לחם

תקציר המתכון: לחם

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את המים שמרים ומלח, להוסיף את הקמח ולערבב..הבצק דביק יחסית ,לכסות בניילון ולהתפיח כשעה וצי שעתיים.

  2. לאחר ההתפחה, לקמח את השיש וללוש עם קמח, להניח על תבנית אפיה,אפשרי לחתוך עם סכין ולעשות צורות בבצק.

  3. לחמם תנור ל 200-220 מע ולאפות כ 35-40 דק .לא התפחתי פעם שניה כי ראיתי שהבצק מוכן לכניסה לתנור .. שמתי גם קוביות קרח בתחתית התנור.בהצלחה -תהנו הילה💟 לקראת סוף האפיה העברתי לטורבו .לכ-7-10 דק.

  4. ***השתמשתי בכוס מדידה