ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
חלה יפיהפייה לשבת
-
-
-
4 כפות אינסטנט פודינג ווניל
-
-
-
בין 1/4 ל- 1/2 כוס שמן / 100 גרם רכה
-
-
1.3/4 כוסות מים פושרים בכוס חד פעמית חמה
אופן ההכנה
-
1
בקערת מיקסר וו לישה לשים קמח. שמרים.להוסיף סוכר. ביצה.אינסטנט.
-
2
ללוש במהירות נמוכה. להוסיף בהדרגה מים. בהדרגה את השמן/ החמאה הרכה..
-
3
ללוש 5 דקות. להוסיף מלח. וללוש עוד 5 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש..
-
4
להמשיך ללוש כמה דקות בהילוך איטי. ליצור כדור. ולהשאיר להתפחה..
-
5
למרוח את הבצק מעט שמן. ולהניח להתפחה. שעה..
-
6
לחלק את הבצק לכדורים . שוב מנוחה 5 דקות.
-
7
ליצור חלה ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה. שוב להתפיח 1/2 שעה..
-
8
לחמם תנור 180 מעלות..
-
9
למרוח בביצה ולפזר זרעי שומשום..
-
10
אפיה בין 1/2 שעה ל- 40 דקות.
-
11
לשלוף מהתנור לצנן על רשת. כשהחלה מכוסה במגבת מטבח נקייה..
1
בקערת מיקסר וו לישה לשים קמח. שמרים.להוסיף סוכר. ביצה.אינסטנט.
2
ללוש במהירות נמוכה. להוסיף בהדרגה מים. בהדרגה את השמן/ החמאה הרכה..
3
ללוש 5 דקות. להוסיף מלח. וללוש עוד 5 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש..
4
להמשיך ללוש כמה דקות בהילוך איטי. ליצור כדור. ולהשאיר להתפחה..
5
למרוח את הבצק מעט שמן. ולהניח להתפחה. שעה..
6
לחלק את הבצק לכדורים . שוב מנוחה 5 דקות.
7
ליצור חלה ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה. שוב להתפיח 1/2 שעה..
8
לחמם תנור 180 מעלות..
9
למרוח בביצה ולפזר זרעי שומשום..
10
אפיה בין 1/2 שעה ל- 40 דקות.
11
לשלוף מהתנור לצנן על רשת. כשהחלה מכוסה במגבת מטבח נקייה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים