הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערת מיקסר מוסיפים קמח. ולאחר מוסיפים את כל מרכבי הבצק..
לשים 5-7 דקות. עד לקבלת בצק חלק. וגמיש. ומניחים לבצק לנוח כ-5 דקות. ושוב לשים עוד דקה..
המנוחה מסייעת לבצק להיות יותר גמיש .והחלות יהיו יותר אווריריות.
מכסים ומניחים במקום חם..
מתפיחים 60 -45 דקות של תפיחה וחצי. מכסים בשקית (לא נילון ניצמד).
מחלקים הבצק. ל-2. מחלקים כל מחצית ל-2. ולאחר מחלקים ל-1/4. מתקבלים 8 גושי בצק..
מקמחים קלות משטח עבודה.מרדדים כל חלק. מחלקי הבצק. למלבן ארוך..
מגלגלים וקולעים צמות ומניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה..
מברישים את החלות בביצה טרופה. מכסים בנילון ומתפיחים עד להכפלת הנפח..
לחמם תנור 220 מעלות.
בתחתית התנור שמים כלי מים ליצירת אדים. האדים יעזרו לתפיחת החלות..