אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1/4 כוס שמן
  • 3 כוסות מים פושרים (בכוס חד פעמי חם)
  • שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל החומרים יחד עד לפני קבלת בצק רך ונעים, להתפיח כ-20 דקות, ללוש ושוב התפחה.


  • 2

    מחלקים את הבצק ל-18 כדורים ולהניח בצד למנוחה למשך כמה דקות.


  • 3

    מכינים צורות, מקמחים מעט ומניחים על נייר אפייה.


  • 4

    מחממים שמן עמוק ולטגן על אש נמוכה, כשמכניסים לסיר לשטח מעט את הלחמניה.


1

לערבב את כל החומרים יחד עד לפני קבלת בצק רך ונעים, להתפיח כ-20 דקות, ללוש ושוב התפחה.


2

מחלקים את הבצק ל-18 כדורים ולהניח בצד למנוחה למשך כמה דקות.


3

מכינים צורות, מקמחים מעט ומניחים על נייר אפייה.


4

מחממים שמן עמוק ולטגן על אש נמוכה, כשמכניסים לסיר לשטח מעט את הלחמניה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים