לןגן

פריקסה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 05/07/2016 | 09:26
פריקסה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים יחד עד לפני קבלת בצק רך ונעים, להתפיח כ-20 דקות, ללוש ושוב התפחה

  2. מחלקים את הבצק ל-18 כדורים ולהניח בצד למנוחה למשך כמה דקות

  3. מכינים צורות, מקמחים מעט ומניחים על נייר אפייה

  4. מחממים שמן עמוק ולטגן על אש נמוכה, כשמכניסים לסיר לשטח מעט את הלחמניה