מנפים את הקמח לקערה גדולה, מוסיפים סוכר ובצל מטוגן, מערבבים את 2 סוגי הגרעינים, מורידים כ-4 כפות לעיטור ומניחים בצד, ומוסיפים את מה שנותר מהגרעינים לקערה עם הקמח..
2
מוזגים את המי סודה על תערובת הקמח והגרעינים ומערבבים הכל היטב. משמנים מעט את תבניות האינגלישקייק ומעבירים לתוכן את התערובת. זורים מלמעלה את הגרעינים ששמרנו בצד..
3
מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני של 180 מעלות, מניחים את התבניות באמצע התנור על תבנית התנור ואופים במשך 35 דקות, עד שפני הלחם מתחילים להזהיב..
4
לבריאות לילך:).
1
מנפים את הקמח לקערה גדולה, מוסיפים סוכר ובצל מטוגן, מערבבים את 2 סוגי הגרעינים, מורידים כ-4 כפות לעיטור ומניחים בצד, ומוסיפים את מה שנותר מהגרעינים לקערה עם הקמח..
2
מוזגים את המי סודה על תערובת הקמח והגרעינים ומערבבים הכל היטב. משמנים מעט את תבניות האינגלישקייק ומעבירים לתוכן את התערובת. זורים מלמעלה את הגרעינים ששמרנו בצד..
3
מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני של 180 מעלות, מניחים את התבניות באמצע התנור על תבנית התנור ואופים במשך 35 דקות, עד שפני הלחם מתחילים להזהיב..