לןגן

לחם עם גרעינים בריא

מאת: לילך טייב, פורסם: 03/05/2016 | 18:29
לחם עם גרעינים בריא

תקציר המתכון: לחם בריא וטעים ללא שמן!

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מנפים את הקמח לקערה גדולה, מוסיפים סוכר ובצל מטוגן, מערבבים את 2 סוגי הגרעינים, מורידים כ-4 כפות לעיטור ומניחים בצד, ומוסיפים את מה שנותר מהגרעינים לקערה עם הקמח.

  2. מוזגים את המי סודה על תערובת הקמח והגרעינים ומערבבים הכל היטב. משמנים מעט את תבניות האינגלישקייק ומעבירים לתוכן את התערובת. זורים מלמעלה את הגרעינים ששמרנו בצד.

  3. מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני של 180 מעלות, מניחים את התבניות באמצע התנור על תבנית התנור ואופים במשך 35 דקות, עד שפני הלחם מתחילים להזהיב.

  4. לבריאות לילך:)