הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמהמטבח באהבה מנהג אפית חלה והפרשת חלה ,בכל יום שישי אפשר להכין אין סוף צורות בחרתי באשכול ענבים ...
מכניסים לקערה את הקמח ויוצרים גומה ,.
לתוך הגומה שופכים את כל החומרים ,תחילה סוכר , שמרים מים .ומכסים בקמח.
מוסיפים , מלח שמן ביצה בסוף , צימוקים על מנת למנוע מגע ישיר עם השמרים ..
לשים את החומרים לבצק נוח לעבודה .
ומשאירים אותו להתפחה .
מכסים בניילון נצמד כשעה .
אפשר כמובן להכין במקסר , אך בצק שמרים מאוד אוהב את חום הגוף ..
מחממים תנור לחום של 190 מעלות .
מניחים את הבצק על משטח מקומח , ויוצרים צורת ענבים או כל מה שאוהבים .
מומלץ ישירות , לסדר בתבנית האפיה עם נייר אפיה .
אפשר להכין אותיות כמו:.
מזל טוב .
שבת שלום .
בואי כלה .
חג שמח.
באהבה וכו .
מורחים ביצה עם מברשת ומפזרים סומסום למי שאוהב .
מתפיחים שוב ומכניסים לתנור לאפיה .
לחום של כ- 190 מעלות כ35 דקות.