אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • מספר מנות70 מנות
  • זמן הכנה90 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: לחמים
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 70 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3/4 כוס שמן
  • 3.5 כוס קמח
  • 1 כפית מלח
  • 3/4 כוס מים
  • תוספות (לא חובה)
  • 1/3 כוס צ'ילי חריף
  • 1 כוס שומשום
  • 1/3 כוס זעתר
  • 0.5 כוס זרעי פשתן
  • 2 יחידות בצל מטוגן
  • 0.5 כוס מלח גס
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים את הקמח, המים, השמן והמלח עד לקבלת בצק אחיד. מניחים בצד למנוחה של חצי שעה..


  • 2

    מחממים תנור ל-180 מעלות..


  • 3

    לאחר חצי שעה מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים חלק אחד על נייר אפיה, מפזרים תוספות, מרדדים שוב כדי שהתוספות יתפסו. חותכים למרובעים/מעוינים. אופים בתנור עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עם החלק השני של הבצק.


1

מערבבים את הקמח, המים, השמן והמלח עד לקבלת בצק אחיד. מניחים בצד למנוחה של חצי שעה..


2

מחממים תנור ל-180 מעלות..


3

לאחר חצי שעה מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים חלק אחד על נייר אפיה, מפזרים תוספות, מרדדים שוב כדי שהתוספות יתפסו. חותכים למרובעים/מעוינים. אופים בתנור עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עם החלק השני של הבצק.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים