הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשים בקערת מיקסר קמח ושמרים ולערבב להוסיף את יתרת החומרים לערבל לכדור חלק הוא טיפה דביק ככה זה. לקחת אותו על השיש ללוש על שיש מקומח דקה ולתת לו לנוח בקערה מקומחת 40 דקות להוציא איוור ושוב להתפיח 30 דקות ואז לחלק ל3 כדורים ובעזרת מערוך לפתוח כל כדור שלא יהי דק מידי לעיגול עבה יחסית עם האצבעות ללחוץ בבצק שלא יתפח מידי . לאפות בחום של 240 מעלות 10 דקות ולהוריד ל180 מעלות לעוד 10 דקות הם יוצאים טיפה קשים ועם המגבת הם יהיו רכים אז מיד לקחת מגבת לשים את הלחמים ולחכות 10 דקות ולאכול (המגבת בשביל הלחות)..