אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

43,541
צפיות

לחמניות המבורגר

המתכון של
לחמניות המבורגר

יש לחמניות המבורגר ויש...אבל אלו מושלמות !!!

  • קטגוריהלחמים
  • מספר מנות12 מנות
  • זמן הכנה3 שעות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: לחמים
  • זמן הכנה: 3 שעות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 12 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קילוגרם קמח לבן
  • 1 וחצי כפות שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 יחידות ביצים
  • 4 כפות שמן
  • 2 וחצי כוסות מים
  • 2 כפיות מלח
  • 1 יחידה חלמון
  • 1 כפית שמן
  • 1 כפית סוכר
  • 1 חופן שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    קילו קמח...כף וחצי שמרים יבשים...2 כפות סוכר ..לערבל 2 דקות..על מהירות 2...להוסיף 2 ביצים ...4 כפות שמן...ובערך 2 וחצי כוסות מים...להגביר מהירות ל 5 ולערבל 3 דקות...להוסיף 2 כפיות מלח...ולהמשיך עד שהבצק מתנתק מהדפנות..אם יבש להוסיף מים בטפטוף...להוציא את הבצק מקערת המיקסר ולשים בקערה משומנת קלות בתוך שקית נילון...תפיחה שעה....להוריד אוויר ולהתפיח עוד 40 דקות...לחלק את הבצק ל 12 חתיכות...לגלגל כל חתיכה לכדור ולהניח על תבנית...עם נייר אפיה...לחמם תנור ל 190 מעלות...להתפיח בתבנית 40 דקות...למרוח חלמון עם כפית שמן וכפית סוכר ולפזר סומסום...לאפות עד שמשתזף...טיפים : למיני לחמניות לחלק את הבצק ל 16 כדורים...מים לשים פחות מהכמות שרשום ולהוסיף תוך כדי לישה...לישה ביד עשר דקות..מיקסר 7 דקות בערך...כדור עגול ויפה לשטח את החתיכה ולהכניס את השוליים בתחת של הבצק..שהלמעלה יהיה חלק...לכסות עם מגבת שיוצא מהתנור לקבלת לחמניה רכה....


1

קילו קמח...כף וחצי שמרים יבשים...2 כפות סוכר ..לערבל 2 דקות..על מהירות 2...להוסיף 2 ביצים ...4 כפות שמן...ובערך 2 וחצי כוסות מים...להגביר מהירות ל 5 ולערבל 3 דקות...להוסיף 2 כפיות מלח...ולהמשיך עד שהבצק מתנתק מהדפנות..אם יבש להוסיף מים בטפטוף...להוציא את הבצק מקערת המיקסר ולשים בקערה משומנת קלות בתוך שקית נילון...תפיחה שעה....להוריד אוויר ולהתפיח עוד 40 דקות...לחלק את הבצק ל 12 חתיכות...לגלגל כל חתיכה לכדור ולהניח על תבנית...עם נייר אפיה...לחמם תנור ל 190 מעלות...להתפיח בתבנית 40 דקות...למרוח חלמון עם כפית שמן וכפית סוכר ולפזר סומסום...לאפות עד שמשתזף...טיפים : למיני לחמניות לחלק את הבצק ל 16 כדורים...מים לשים פחות מהכמות שרשום ולהוסיף תוך כדי לישה...לישה ביד עשר דקות..מיקסר 7 דקות בערך...כדור עגול ויפה לשטח את החתיכה ולהכניס את השוליים בתחת של הבצק..שהלמעלה יהיה חלק...לכסות עם מגבת שיוצא מהתנור לקבלת לחמניה רכה....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים