הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלנפות קמח, להוסיף שמרים, סוכר ואבקת אפייה - לערבב ולהוסיף בהדרגה מים פושרים ושמן תוך כדי הלישה. ללוש בערך 7 דקות..
להוסיף מלח לקראת סוף הלישה כך הבצק נשאר רך. ללוש עוד 3 דקות..
להטפיח שעה כשהקערה מכוסה ניילון ומעל מגבת חמימה..
להוציא אוויר מהבצק בטפיחת אגרוף, לחלק לעיגולים וליצור חלות..
למרוח בביצה טרופה, לפזר שומשום ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 35 דקות..
בתיאבון ♥.