אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

44
צפיות

פריקסה טוניסאי

המתכון של
פריקסה טוניסאי

פיריקסה שאימי ז"ל הייתה מכינה יוצאים אוריריים ולא סופגים שמן

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 קג קמח מנופה
  • כף שמרים יבשים
  • כפית סוכר
  • כף מלח
  • רבע כוס שמן קנולה
  • בערך 2.5 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת מיקסר שמים שמרים, סוכר וקמח מעל שמים את המלח מערבבים מעט קמח ומלח מוסיפים את המים בהדרגה עד שהבצק מצגבש ואז מוסיפים את השמן ולשים עוד כמה דקות במיקסר..


  • 2

    מניחים להתפחה עד להגדלת הנפח..


  • 3

    לאחר ההתפחה מכינים את הלחמניות מתפיחים מעט ומטגנים בשמן עמוק..


  • 4

    ממלאים בביצה תפו"א טונה.


1

בקערת מיקסר שמים שמרים, סוכר וקמח מעל שמים את המלח מערבבים מעט קמח ומלח מוסיפים את המים בהדרגה עד שהבצק מצגבש ואז מוסיפים את השמן ולשים עוד כמה דקות במיקסר..


2

מניחים להתפחה עד להגדלת הנפח..


3

לאחר ההתפחה מכינים את הלחמניות מתפיחים מעט ומטגנים בשמן עמוק..


4

ממלאים בביצה תפו"א טונה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים