אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

90
צפיות

בגט קריספי מבחוץ ורך מבפנים

המתכון של
בגט קריספי מבחוץ ורך מבפנים

סוף הדרך שווה

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • כף שטוחה שמרים יבשים
  • שתי כפות סוכר
  • כף מלח
  • ארבע כפות שמן זית
  • ארבע כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה מערבבים קמח סוכר ושמרים.


  • 2

    ( עם כף עץ לערבב לא ללוש).


  • 3

    מוסיפים מלח ושמן ומערבבים רק עד לאיחוד מעבירים למקרר 12/24 שעות.


  • 4

    מוציאים מהמקרר מפרידים מהקערה עושים כמה קיפולי עטיפה מכסים מתפיחים שוב לעוד חצי שעה.


  • 5

    מורידים את האויר( מפזרים קמח על ניר אפיה )מחלקים את הבצק לשבע חלקים או יותר אם רוצים אותם יותר קטנים ושוב מכסים ומתפיחים שוב לחצי שעה.


  • 6

    מעצבים את הבצק לצורת בגט מקמחים מעט מעל חורצים שלוש חריצים לאורך הבגט מתפיחים שוב ולהכניס לאפיה טורבו 230 מעלות עשרים דקות .


  • 7

    הערה.


  • 8

    רצוי להניח תבנית עם מים בתחתית התנור נותן לחות בהצלחה.


1

בקערה מערבבים קמח סוכר ושמרים.


2

( עם כף עץ לערבב לא ללוש).


3

מוסיפים מלח ושמן ומערבבים רק עד לאיחוד מעבירים למקרר 12/24 שעות.


4

מוציאים מהמקרר מפרידים מהקערה עושים כמה קיפולי עטיפה מכסים מתפיחים שוב לעוד חצי שעה.


5

מורידים את האויר( מפזרים קמח על ניר אפיה )מחלקים את הבצק לשבע חלקים או יותר אם רוצים אותם יותר קטנים ושוב מכסים ומתפיחים שוב לחצי שעה.


6

מעצבים את הבצק לצורת בגט מקמחים מעט מעל חורצים שלוש חריצים לאורך הבגט מתפיחים שוב ולהכניס לאפיה טורבו 230 מעלות עשרים דקות .


7

הערה.


8

רצוי להניח תבנית עם מים בתחתית התנור נותן לחות בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים