לןגן

בגט קריספי מבחוץ ורך מבפנים

מאת: יפה כהן, פורסם: 05/06/2024 | 12:13
בגט קריספי מבחוץ ורך מבפנים

תקציר המתכון: סוף הדרך שווה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים קמח סוכר ושמרים

  2. ( עם כף עץ לערבב לא ללוש)

  3. מוסיפים מלח ושמן ומערבבים רק עד לאיחוד מעבירים למקרר 12/24 שעות

  4. מוציאים מהמקרר מפרידים מהקערה עושים כמה קיפולי עטיפה מכסים מתפיחים שוב לעוד חצי שעה

  5. מורידים את האויר( מפזרים קמח על ניר אפיה )מחלקים את הבצק לשבע חלקים או יותר אם רוצים אותם יותר קטנים ושוב מכסים ומתפיחים שוב לחצי שעה

  6. מעצבים את הבצק לצורת בגט מקמחים מעט מעל חורצים שלוש חריצים לאורך הבגט מתפיחים שוב ולהכניס לאפיה טורבו 230 מעלות עשרים דקות

  7. הערה

  8. רצוי להניח תבנית עם מים בתחתית התנור נותן לחות בהצלחה