הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלעבד עם הידיים.
בצק יוצא דביק וזה בסדר .
לכסות להתפחה במקרר ל24/48 שעות.
לשים בתחתית התנור תבנית עם מעם.
לחמם טוב בנתיים על ניר אפיה בתבנית לימרוח מעט שמן זית כדי שאפשר לשטח את הפיתה היות שהבצק דביק.
אפשר לימרוח מעל פסטו או זעטר.
או חלק עם רוטב עגבניות ולפזר גבינה צהובה כל מה שאוהבים ואפשר בלי כלום מומלץ בצק אורירי .