אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

53
צפיות

פיתות

המתכון של
פיתות

אפשר להכין מהבצק הזה גם פיצות ועוד..

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קילו קמח
  • כף שמרים
  • 5/6 כוסות מעם מהברז
אופן ההכנה
  • 1

    לעבד עם הידיים.


  • 2

    בצק יוצא דביק וזה בסדר .


  • 3

    לכסות להתפחה במקרר ל24/48 שעות.


  • 4

    לשים בתחתית התנור תבנית עם מעם.


  • 5

    לחמם טוב בנתיים על ניר אפיה בתבנית לימרוח מעט שמן זית כדי שאפשר לשטח את הפיתה היות שהבצק דביק.


  • 6

    אפשר לימרוח מעל פסטו או זעטר.


  • 7

    או חלק עם רוטב עגבניות ולפזר גבינה צהובה כל מה שאוהבים ואפשר בלי כלום מומלץ בצק אורירי .


1

לעבד עם הידיים.


2

בצק יוצא דביק וזה בסדר .


3

לכסות להתפחה במקרר ל24/48 שעות.


4

לשים בתחתית התנור תבנית עם מעם.


5

לחמם טוב בנתיים על ניר אפיה בתבנית לימרוח מעט שמן זית כדי שאפשר לשטח את הפיתה היות שהבצק דביק.


6

אפשר לימרוח מעל פסטו או זעטר.


7

או חלק עם רוטב עגבניות ולפזר גבינה צהובה כל מה שאוהבים ואפשר בלי כלום מומלץ בצק אורירי .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים