לןגן

פיתות

מאת: יפה כהן, פורסם: 10/04/2024 | 18:02
פיתות

תקציר המתכון: אפשר להכין מהבצק הזה גם פיצות ועוד..

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לעבד עם הידיים

  2. בצק יוצא דביק וזה בסדר

  3. לכסות להתפחה במקרר ל24/48 שעות

  4. לשים בתחתית התנור תבנית עם מעם

  5. לחמם טוב בנתיים על ניר אפיה בתבנית לימרוח מעט שמן זית כדי שאפשר לשטח את הפיתה היות שהבצק דביק

  6. אפשר לימרוח מעל פסטו או זעטר

  7. או חלק עם רוטב עגבניות ולפזר גבינה צהובה כל מה שאוהבים ואפשר בלי כלום מומלץ בצק אורירי