בקערת מיקסר שמים 2 ביצים מוסיפים מים פושרים ומערבבים מוסיפים דבש שמרים וסוכר ומערבבים היטב מוסיפים את הקמח והמלח וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק מוסיפים את השמן והצימוקים ולשים כמה דקות..
2
מקמחים משטח עבודה ולשים את הבצק כמה דקות מעגלים לכדור ומניחים לתפיחה של שה או עד שהבצק מכפיל את נפחו..
3
מורידים את נפח הבצק משטחים את הבצק מחלקים את הבצק ל-2 חלקים חלק אחד מחלקים ל- 3 כדורים ואת החלק השני מחלקים ל- 7 כדורים מניחים לתפיחה..
4
לאחר התפיחה לקחת כל כדור לשטח למלבן ולגלגל לרולדה כך עושים אם 2 הכדורים הנוספים מעצבים חלה קלועה את הכדורים מעצבים ללחמניות עגולות מניחים לתפיחה מורחים בביצה טרופה מפזרים שומשום ומעל כל לחמניה שמים כמה צימוקים..
5
אופים בחום של 180 מעלות עד שהחלה והלחמניות מוכנים..
1
בקערת מיקסר שמים 2 ביצים מוסיפים מים פושרים ומערבבים מוסיפים דבש שמרים וסוכר ומערבבים היטב מוסיפים את הקמח והמלח וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק מוסיפים את השמן והצימוקים ולשים כמה דקות..
2
מקמחים משטח עבודה ולשים את הבצק כמה דקות מעגלים לכדור ומניחים לתפיחה של שה או עד שהבצק מכפיל את נפחו..
3
מורידים את נפח הבצק משטחים את הבצק מחלקים את הבצק ל-2 חלקים חלק אחד מחלקים ל- 3 כדורים ואת החלק השני מחלקים ל- 7 כדורים מניחים לתפיחה..
4
לאחר התפיחה לקחת כל כדור לשטח למלבן ולגלגל לרולדה כך עושים אם 2 הכדורים הנוספים מעצבים חלה קלועה את הכדורים מעצבים ללחמניות עגולות מניחים לתפיחה מורחים בביצה טרופה מפזרים שומשום ומעל כל לחמניה שמים כמה צימוקים..
5
אופים בחום של 180 מעלות עד שהחלה והלחמניות מוכנים..