הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבמיקסר או ידני ללוש קמח, חלב, ביצים, חמאה רכה, סוכר, שמרים במשך 5 דקות..
להוסיף את המלח וללוש עוד 5 דקות..
להכניס למקרר לתפיחה כל הלילה..
להמיס בקערה חמאה במיקרו, להכין קערה נוספת עם סוכר וקינמון לציפוי..
להניח את הבצק הקר על משטח מקומח ולרדד מעט..
לקרוץ עיגולים קטנים, לטבול בחמאה המומסת, לטבול בתערובת הסוכר והקינמון ולהניח בתבנית עגולה (רגילה או קוגלהוף) אחד ליד השני. כשסיימנו שכבה ראשונה להניח מעליה שכבה נוספת עד שמסתיים הבצק..
להתפיח 50 דקות, לחמם תנור 180 מעלות ולאפות כ- 25 דקות עד שמזהיב..
לחכות שיתקרר ולהפוך את התבנית ולחלץ את הלחם..