ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לקילו קמח כף וחצי שמרים יבשים
-
-
-
3 כוסות מים בערך תלוי בספיגה של הקמח ואם זה קמח מלא יש צורך להוסיף מים לכן קשה לדייק בכמות של הנוזלים
-
חצי כוס שמן( בסוף לא מההתחלה ליבדוק אופן הכנה ורק אחר כך להכין את הבצק)
אופן ההכנה
-
1
להכניס את כל החומרים את השמן לא בשלב הראשון ללוש את הבצק כמה דקות לישפוך שמן על הידיים ולהטמיע .
-
2
את השמן חמש דקות לישה ותוך כדי את השמן בבצק בהדרגה.
-
3
להתפיח להוריד אויר ושוב להתפיח להוריד אויר להכין את החלות ולהתפיח שוב לימרוח ביצה ושומשום ולאפות .
-
4
בהצלחה שווה לנסות .
1
להכניס את כל החומרים את השמן לא בשלב הראשון ללוש את הבצק כמה דקות לישפוך שמן על הידיים ולהטמיע .
2
את השמן חמש דקות לישה ותוך כדי את השמן בבצק בהדרגה.
3
להתפיח להוריד אויר ושוב להתפיח להוריד אויר להכין את החלות ולהתפיח שוב לימרוח ביצה ושומשום ולאפות .
4
בהצלחה שווה לנסות .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים