ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לחמניות אצבע מתוקות מתוקות עם קמח חלה וציפוי סוכר גבישי
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
שומשום, קצח, פרג ועוד.....
אופן ההכנה
-
1
1) מכניסים לקערת המיקסר : קמח, שמרים, סוכר, שמן ומים..
-
2
2)מתחילים ללוש מעט ומוסיפים את הביצה, כאשר הביצה נטמעת פנימה מוסיפים כף מלח..
-
3
3)ממשיכים ללוש למשך כ-10 דקות עד לקבלת בצק מעט דביק, אלסטי ורך מאוד..
-
4
4)מכסים את הבצק ומתפיחים כשעה.
-
5
5) מחלקים את הבצק ל 16 כדורים.
-
6
6) מרדדים על משטח מקומח ומגלגלים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכסים לתפיחה נוספת.
-
7
7)מברישים חלמון ומפזרים סוכר גבישי ואופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות כ 16 דקות.
1
1) מכניסים לקערת המיקסר : קמח, שמרים, סוכר, שמן ומים..
2
2)מתחילים ללוש מעט ומוסיפים את הביצה, כאשר הביצה נטמעת פנימה מוסיפים כף מלח..
3
3)ממשיכים ללוש למשך כ-10 דקות עד לקבלת בצק מעט דביק, אלסטי ורך מאוד..
4
4)מכסים את הבצק ומתפיחים כשעה.
5
5) מחלקים את הבצק ל 16 כדורים.
6
6) מרדדים על משטח מקומח ומגלגלים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכסים לתפיחה נוספת.
7
7)מברישים חלמון ומפזרים סוכר גבישי ואופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות כ 16 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים