1) בקערת המיקסר מקציפים את הקמח , סוכר ושמרים ומערבלים , מוסיפים את המים ושוב מערבלים עד שהבצק מתגבש ,מוסיפים את השמן ושוב מערבלים עד לקבלת בצק וזה הזמן להוסיף את המלח, מערבלים לעוד כמה דקות ומכסים להתפחה של שעה וחצי .
2
2) שוקלים את הבצק ומחלקים ל15 עיגולים .
3
3) כל כדור מרדדים לאורך ומגלגלים לנקניק , עושים צורת אות ע.
4
ואת החלק הימני מכניסים פנימה והחלק השמאלי כלפי חוץ ומדביקים את שני הקצוות עם קשה לכם עם הצורה אז פשוט תעשו לחמניות עגולות או כל צורה שבא לכם .
5
4) מברישים ביצה ומפזרים סוכר גבישי,מכסים להתפחה נוספת לפחות חצי שעה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 25דק.
6
5)אופן ההכנה הסירופ סוכר:שמים על הגז את המצרכים של הסירופ ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק .
7
ומברישים בסירופ סוכר ישר שיוצאה מהתנור.
1
1) בקערת המיקסר מקציפים את הקמח , סוכר ושמרים ומערבלים , מוסיפים את המים ושוב מערבלים עד שהבצק מתגבש ,מוסיפים את השמן ושוב מערבלים עד לקבלת בצק וזה הזמן להוסיף את המלח, מערבלים לעוד כמה דקות ומכסים להתפחה של שעה וחצי .
2
2) שוקלים את הבצק ומחלקים ל15 עיגולים .
3
3) כל כדור מרדדים לאורך ומגלגלים לנקניק , עושים צורת אות ע.
4
ואת החלק הימני מכניסים פנימה והחלק השמאלי כלפי חוץ ומדביקים את שני הקצוות עם קשה לכם עם הצורה אז פשוט תעשו לחמניות עגולות או כל צורה שבא לכם .
5
4) מברישים ביצה ומפזרים סוכר גבישי,מכסים להתפחה נוספת לפחות חצי שעה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 25דק.
6
5)אופן ההכנה הסירופ סוכר:שמים על הגז את המצרכים של הסירופ ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק .