אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

399
צפיות

לחמניות רכות עם חלב סויה

המתכון של
לחמניות רכות עם חלב סויה

לחמניות רכות שהכנתי עם חלב סויה כדי שיהיו פרווה

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1/2 כוס מים חמימים
  • 1/2 כוס חלב סויה חמים
  • 1 ביצה
  • 1 כף סוכר
  • 1/2 כף שמרים יבשים
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 1/4 כוסות קמח מנופה
  • חלב סויה +כפית קמח מנופה להברשה
  • שומשום לעיטור
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים מים חמימים חלב סויה חמימים סוכר ושמרים ומערבבים היטב עם מטרפה, מוסיפים שמן קנולה וביצה ומערבבים היטב מניחים לתסיסה, מוסיפים מלח מערבבים היטב מוסיפים את הקמח המנופה בהדרגה מערבבים עד לקבלת בצק רך משמנים משטח עבודה ולשים את הבצק עד שמתקבל בצק רך מעגלים את הבצק לכדור משמנים קערה עם שמן משמנים את כדור הבצק בשמן ומניחים להתפחה למשך 40 דקות עד להגדלת הנפח..


  • 2

    לאחר ההתפחה מורידים את נפח הבצק, על משטח עבודה משטחים את הבצק למלבן מגלגלים בצורת רולדה ופורסים ל-16 חלקים כל חלק מעגלים לכדור..


  • 3

    מסדרים בתבנית אפיה מרופדת בניר אפיה, מניחים להתפחה למשך 40 דקות עד להגדלת הנפח..


  • 4

    מברישים בחלב סויה מעורבב עם קמח מפזרים שומשום ואופים בתנור בחום 190 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהלחמניות מקבלות צבע זהוב..


1

בקערה שמים מים חמימים חלב סויה חמימים סוכר ושמרים ומערבבים היטב עם מטרפה, מוסיפים שמן קנולה וביצה ומערבבים היטב מניחים לתסיסה, מוסיפים מלח מערבבים היטב מוסיפים את הקמח המנופה בהדרגה מערבבים עד לקבלת בצק רך משמנים משטח עבודה ולשים את הבצק עד שמתקבל בצק רך מעגלים את הבצק לכדור משמנים קערה עם שמן משמנים את כדור הבצק בשמן ומניחים להתפחה למשך 40 דקות עד להגדלת הנפח..


2

לאחר ההתפחה מורידים את נפח הבצק, על משטח עבודה משטחים את הבצק למלבן מגלגלים בצורת רולדה ופורסים ל-16 חלקים כל חלק מעגלים לכדור..


3

מסדרים בתבנית אפיה מרופדת בניר אפיה, מניחים להתפחה למשך 40 דקות עד להגדלת הנפח..


4

מברישים בחלב סויה מעורבב עם קמח מפזרים שומשום ואופים בתנור בחום 190 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהלחמניות מקבלות צבע זהוב..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים