אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

551
צפיות

לחמניות עם שוקולד

המתכון של
לחמניות עם שוקולד

לחמניות חלביות הכי רכות שיש עם קוביות שוקולד...הכי טעים שתכינו בהבטחה...

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לרביכה
  • 4 כפות קמח
  • ¾ כוס מים
  • ½ כוס חלב
  • לבצק
  • קילו קמח
  • ¾ כוס סוכר
  • 2 כפות שמרים
  • 2 ביצים
  • כף מלח
  • ½ 1 כוסות חלב
  • מילוי
  • שוקולד מריר/חלבי
  • לזיגוג
  • ביצה
  • 2 כפות חלב
  • שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    לרביכה:.


  • 2

    בסיר קטן לערבב היטב קמח ומים שלא יהיו גושים, להדליק את האש ולהוסיף את החלב, לערבב רצוף כדקותיים עד למרקם סמיך כמו משחה, להכניס למקרר ל10 דקות.


  • 3

    במיקסר עם וו לישה לערבב קמח, שמרים, וסוכר, להוסיף ביצים, ומלח ולערבב ל2 דקות.


  • 4

    להוסיף את הרביכה שהכנו וכוס וחצי חלב לפחות ל8 דקות עד למרקם טיפה דביק .


  • 5

    לכסות בניילון נצמד ולהתפיח לשעה, לחלק את הבצק ל20 כדורים שווים, להניח על משטח משומן את הכדורים ולכסות בניילון ולהתפיח כ15 שעה.


  • 6

    כל כדור לרדד למלבן, בתחתית המלבן להניח שורה של שוקולד (4/3 קוביות), ולקפל את השוליים ולגלגל כמו בבלינצ'ס.


  • 7

    להניח בתבנית עם נייר אפייה במרווים שווים, למרוח בזיגוג ולפזר שומשום, להתפיח עוד 15 דקות.


  • 8

    לאפות בחום 170 מעלות טורבו ל20-30 דקות עד שמקבל צבע יפה, מייד כשיוצא מהתנור לטפטף מעט מים ולכסות במגבת.


1

לרביכה:.


2

בסיר קטן לערבב היטב קמח ומים שלא יהיו גושים, להדליק את האש ולהוסיף את החלב, לערבב רצוף כדקותיים עד למרקם סמיך כמו משחה, להכניס למקרר ל10 דקות.


3

במיקסר עם וו לישה לערבב קמח, שמרים, וסוכר, להוסיף ביצים, ומלח ולערבב ל2 דקות.


4

להוסיף את הרביכה שהכנו וכוס וחצי חלב לפחות ל8 דקות עד למרקם טיפה דביק .


5

לכסות בניילון נצמד ולהתפיח לשעה, לחלק את הבצק ל20 כדורים שווים, להניח על משטח משומן את הכדורים ולכסות בניילון ולהתפיח כ15 שעה.


6

כל כדור לרדד למלבן, בתחתית המלבן להניח שורה של שוקולד (4/3 קוביות), ולקפל את השוליים ולגלגל כמו בבלינצ'ס.


7

להניח בתבנית עם נייר אפייה במרווים שווים, למרוח בזיגוג ולפזר שומשום, להתפיח עוד 15 דקות.


8

לאפות בחום 170 מעלות טורבו ל20-30 דקות עד שמקבל צבע יפה, מייד כשיוצא מהתנור לטפטף מעט מים ולכסות במגבת.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים