ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
ניתן לשים קינמון תחת החלות.
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב בקערה: שמרים, סוכרלוז, משפר אפיה ושלושת רבעי מהקמח..
-
2
אחרי הערבוב להוסיף את המים, השמן, הדבש והמלח..
-
3
את יתר הקמח להוסיף בהדרגה..
-
4
ללוש הרבה ''וכל המרבה הרי זה משובח''...😉.
-
5
לאחר שעתיים יש לאפות 20-30 דקות בחום 180*. .
-
6
לאחר האפיה יש לכסות את החלות במגבת עד להתקררות..
-
7
בתאבון!.
1
לערבב בקערה: שמרים, סוכרלוז, משפר אפיה ושלושת רבעי מהקמח..
2
אחרי הערבוב להוסיף את המים, השמן, הדבש והמלח..
3
את יתר הקמח להוסיף בהדרגה..
4
ללוש הרבה ''וכל המרבה הרי זה משובח''...😉.
5
לאחר שעתיים יש לאפות 20-30 דקות בחום 180*. .
6
לאחר האפיה יש לכסות את החלות במגבת עד להתקררות..
7
בתאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים