בקערה גדולה ועמוקה מנפים 1 ק"ג קמח, מוסיפים את המלח ומערבבים כדי שלא יבוא במגע עם השמרים. מוסיפים את הסוכר, ביצה, שמרים וצימוקים ומערבבים. מוסיפים בהדרגה את המים הפושרים עד לקבלת בצק רך. מוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי לישה עד שהשמן נטמע בתוך הבצק, והבצק נהייה רך וגמיש..
2
מכסים את הקערה ומשהים לתפיחה עד שמגדיל את נפחו. לאחר התפיחה הראשונה לשים את הבצק מכסים ומשהים לתפיחה. כך עושים 3 פעמים..
3
לאחר התפיחה השלישית מעצבים חלות, לחמניות ושמים בתבנית מרופדת בנייר אפיה מכסים ומשהים להתפחה. .
4
מורחים בביצה הטרופה את החלות ומפזרים שומשום..
5
אופים בחום בינוני בערך 30 דקות או עד שהחלה מקבלת גוון זהוב יפה..
1
בקערה גדולה ועמוקה מנפים 1 ק"ג קמח, מוסיפים את המלח ומערבבים כדי שלא יבוא במגע עם השמרים. מוסיפים את הסוכר, ביצה, שמרים וצימוקים ומערבבים. מוסיפים בהדרגה את המים הפושרים עד לקבלת בצק רך. מוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי לישה עד שהשמן נטמע בתוך הבצק, והבצק נהייה רך וגמיש..
2
מכסים את הקערה ומשהים לתפיחה עד שמגדיל את נפחו. לאחר התפיחה הראשונה לשים את הבצק מכסים ומשהים לתפיחה. כך עושים 3 פעמים..
3
לאחר התפיחה השלישית מעצבים חלות, לחמניות ושמים בתבנית מרופדת בנייר אפיה מכסים ומשהים להתפחה. .
4
מורחים בביצה הטרופה את החלות ומפזרים שומשום..
5
אופים בחום בינוני בערך 30 דקות או עד שהחלה מקבלת גוון זהוב יפה..