ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
2.5 עד 3 כוסות מים פושרים
-
אופן ההכנה
-
1
ללוש את המרכיבים במשך 10 דקות.
-
2
את המים להוסיף לאט כמה שהקמח סופח..הבצק צריך להיות רך.
-
3
להוריד למשטח עבודה להכין כדור.
-
4
לשמן את הקערה והכדור...
-
5
לכסות במגבת התפחה עד הכפלת הנפח...
-
6
להוריד למשטח מקומח לרדד לרבוע ולגלגל לרולדה...
-
7
את התבנית קסטןוהמכסה לשמן לפזר קמח לנער את עודפי הקמח..
-
8
להניח את הבצק בפנים ולשטח לאותו גובה...
-
9
לכסות במגבת ולהתפיח עד 3/4 גובה תבנית...
-
10
לחמם תנור מראש על 190לסגור את התבנית עם המכסה ולאפות 40 דקות עד שעה עד שמזהיב..
-
11
להוציא למשטח עבודה לחכות רבע שעה...
-
12
לפתוח מכסה ורק שהלחם התקרר לפרוס.
-
13
ולהתענג.
1
ללוש את המרכיבים במשך 10 דקות.
2
את המים להוסיף לאט כמה שהקמח סופח..הבצק צריך להיות רך.
3
להוריד למשטח עבודה להכין כדור.
4
לשמן את הקערה והכדור...
5
לכסות במגבת התפחה עד הכפלת הנפח...
6
להוריד למשטח מקומח לרדד לרבוע ולגלגל לרולדה...
7
את התבנית קסטןוהמכסה לשמן לפזר קמח לנער את עודפי הקמח..
8
להניח את הבצק בפנים ולשטח לאותו גובה...
9
לכסות במגבת ולהתפיח עד 3/4 גובה תבנית...
10
לחמם תנור מראש על 190לסגור את התבנית עם המכסה ולאפות 40 דקות עד שעה עד שמזהיב..
11
להוציא למשטח עבודה לחכות רבע שעה...
12
לפתוח מכסה ורק שהלחם התקרר לפרוס.
13
ולהתענג.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים