לןגן

לחם בתבנית קסטן

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 16/12/2021 | 21:20
לחם בתבנית קסטן

תקציר המתכון: כיכר לחם בתבנית קסטן קראנצי מבחוץ ורך מבפנים..

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את המרכיבים במשך 10 דקות

  2. את המים להוסיף לאט כמה שהקמח סופח..הבצק צריך להיות רך

  3. להוריד למשטח עבודה להכין כדור

  4. לשמן את הקערה והכדור..

  5. לכסות במגבת התפחה עד הכפלת הנפח..

  6. להוריד למשטח מקומח לרדד לרבוע ולגלגל לרולדה..

  7. את התבנית קסטןוהמכסה לשמן לפזר קמח לנער את עודפי הקמח.

  8. להניח את הבצק בפנים ולשטח לאותו גובה..

  9. לכסות במגבת ולהתפיח עד 3/4 גובה תבנית..

  10. לחמם תנור מראש על 190לסגור את התבנית עם המכסה ולאפות 40 דקות עד שעה עד שמזהיב.

  11. להוציא למשטח עבודה לחכות רבע שעה..

  12. לפתוח מכסה ורק שהלחם התקרר לפרוס

  13. ולהתענג