ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מספיק לכ- 25 לחמניות בינוניות
-
-
-
1 כוס (חד''פ לשתייה קרה) סוכר
-
2.5 כוסות מים חמימים (חד''פ לשתייה קרה)
-
200 גר' חמאה רכה בטמפ' החדר
-
למילוי
-
ממרח שוקולד נוטלה או השחר
-
קוביות שוקולד כמספר הסועדים (חלב או מריר)
אופן ההכנה
-
1
בקערת מיקסר עם וו לישה לערבב את כל המצרכים לבצק חוץ מהחמאה..
-
2
ללוש 5 דקות..
-
3
להוסיף חמאה ולהמשיך ללוש עוד 7 דקות..
-
4
לכסות בקערה עם ניילון נצמד ומגבת מעל ולהתפיח שעה במקום חמים..
-
5
להכניס אגרוף לעיסה להוצאת האוויר..
-
6
לקרוץ עיגולים שווים מהבצק, לרדד מעט, לעשות מעין שקע באמצע כל עיגול..
-
7
למלא בכפית ממרח שוקולד. להניח על הממרח קוביית שוקולד..
-
8
לסגור את קצוות העיגול על הממרח ולקווצץ אותן שתיסגר הלחמניה לעיגול..
-
9
להניח בתבנית מרופדת נייר אפייה..
-
10
לחמם תנור ל- 180 מעלות..
-
11
להתפיח בתבנית במשך 20 דקות. להבריש בביצה (אפשר גם לפזר שומשום או סוכר גבישי).
-
12
לאפות 25-30 שקות או עד שמזהיבות..
1
בקערת מיקסר עם וו לישה לערבב את כל המצרכים לבצק חוץ מהחמאה..
2
ללוש 5 דקות..
3
להוסיף חמאה ולהמשיך ללוש עוד 7 דקות..
4
לכסות בקערה עם ניילון נצמד ומגבת מעל ולהתפיח שעה במקום חמים..
5
להכניס אגרוף לעיסה להוצאת האוויר..
6
לקרוץ עיגולים שווים מהבצק, לרדד מעט, לעשות מעין שקע באמצע כל עיגול..
7
למלא בכפית ממרח שוקולד. להניח על הממרח קוביית שוקולד..
8
לסגור את קצוות העיגול על הממרח ולקווצץ אותן שתיסגר הלחמניה לעיגול..
9
להניח בתבנית מרופדת נייר אפייה..
10
לחמם תנור ל- 180 מעלות..
11
להתפיח בתבנית במשך 20 דקות. להבריש בביצה (אפשר גם לפזר שומשום או סוכר גבישי).
12
לאפות 25-30 שקות או עד שמזהיבות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים