ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
פיצוחים וגרעינים מכל הסוגים
-
אופן ההכנה
-
1
ללוש את כל החומרים 10 דקות.
-
2
להתפיח כשעה.
-
3
לחלק את הבצק ל16 חתיכות .
-
4
ליפתוח כל חתיחה עם מארוך ולגלגל.
-
5
ליטבול במים ולאחר מכן בפיצוחים.
-
6
ולהתפיח שוב חצי שעה ולאפות .
-
7
בחום עליון תחתון בהצלחה.
1
ללוש את כל החומרים 10 דקות.
2
להתפיח כשעה.
3
לחלק את הבצק ל16 חתיכות .
4
ליפתוח כל חתיחה עם מארוך ולגלגל.
5
ליטבול במים ולאחר מכן בפיצוחים.
6
ולהתפיח שוב חצי שעה ולאפות .
7
בחום עליון תחתון בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים