ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להמיס את השמרים עם הסוכר וכוס מים להוסיף את הקמח .
-
2
מעל לשים את שאר המרכיבים מלבד המחמאה .
-
3
ללוש היטב .
-
4
לקראת הסוף להוסיף את המחמאה .
-
5
להתפיח כשעה .
-
6
לחלק ל-25 כדורים .
-
7
לכדרר ולהניח בתבנית .
-
8
להתפיח כ-20 דקות נוספות .
-
9
להבריש עם חלמון .
-
10
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 160/170° כ- 25 דקות . .
-
11
לאחר האפיה להבריש : .
-
12
½ כוס שמן זית .
-
13
4 עלי בזיליקום קצוצים .
-
14
4 שיני שום כתוש .
-
15
½ צרור פטרוזיליה קצוצה .
-
16
באהבה נועם זיגדון 💞.
1
להמיס את השמרים עם הסוכר וכוס מים להוסיף את הקמח .
2
מעל לשים את שאר המרכיבים מלבד המחמאה .
3
ללוש היטב .
4
לקראת הסוף להוסיף את המחמאה .
5
להתפיח כשעה .
6
לחלק ל-25 כדורים .
7
לכדרר ולהניח בתבנית .
8
להתפיח כ-20 דקות נוספות .
9
להבריש עם חלמון .
10
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 160/170° כ- 25 דקות . .
11
לאחר האפיה להבריש : .
12
½ כוס שמן זית .
13
4 עלי בזיליקום קצוצים .
14
4 שיני שום כתוש .
15
½ צרור פטרוזיליה קצוצה .
16
באהבה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים