ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לשים בתחתית הקערה את השמרים הסוכר כוס מים וכף קמח לערבב .
-
2
להוסיף מעל את הקמח המלח הביצים ויתרת המים ללוש היטב להוסיף את השמן .
-
3
להתפיח .
-
4
להוריד אוויר ושוב להתפיח .
-
5
לחלק את הבצק ל-10 כדורים.
-
6
לסדר בתבנית משומנת .
-
7
להתפיח שוב בתבנית כרבע שעה להבריש .
-
8
1 חלמון .
-
9
1 כף שמן .
-
10
½ כפית סילאן .
-
11
לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ- 25 דקות .
-
12
לסירופ : .
-
13
2 כפות סוכר .
-
14
¼ כוס מים .
-
15
לבשל על גז 5 דקות .
-
16
להבריש את החלה בעודה חמה .
-
17
באהבה נועם זיגדון💞.
1
לשים בתחתית הקערה את השמרים הסוכר כוס מים וכף קמח לערבב .
2
להוסיף מעל את הקמח המלח הביצים ויתרת המים ללוש היטב להוסיף את השמן .
3
להתפיח .
4
להוריד אוויר ושוב להתפיח .
5
לחלק את הבצק ל-10 כדורים.
6
לסדר בתבנית משומנת .
7
להתפיח שוב בתבנית כרבע שעה להבריש .
8
1 חלמון .
9
1 כף שמן .
10
½ כפית סילאן .
11
לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ- 25 דקות .
12
לסירופ : .
13
2 כפות סוכר .
14
¼ כוס מים .
15
לבשל על גז 5 דקות .
16
להבריש את החלה בעודה חמה .
17
באהבה נועם זיגדון💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים