ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
תוספות: עגבניה, קישוא , חציל, פטריות, בצל
-
אופן ההכנה
-
0
בקערת המיקסר מניחים סוכר, שמרים ומים מערבבים וממתינים 10 דקות. מוסיפים את הקמח ,המלח והשמן ולשים כ8 דקות. מתפיחים את הבצק להכפלה..
-
1
לוקחים חתיכה בלי להוציא את האוויר מידי ליצור צורת אליפסה, ליצור גומות בעזרת האצבעות ולהניח מעל תוספות,לזלף שמן זית, טימין יבש, מלח גס ולהתפיח 15 דקות.
-
2
בחום 250 כ 10-15 דקות..
-
3
רצוי לפרוס את הירקות לפרוסות דקות. את הבצל מטגנים עם מעט שמן ומוסיפים מלח ופלפל שחור עד הזהבה..
-
4
בהצלחה ובאהבה איילת❤.
0
בקערת המיקסר מניחים סוכר, שמרים ומים מערבבים וממתינים 10 דקות. מוסיפים את הקמח ,המלח והשמן ולשים כ8 דקות. מתפיחים את הבצק להכפלה..
1
לוקחים חתיכה בלי להוציא את האוויר מידי ליצור צורת אליפסה, ליצור גומות בעזרת האצבעות ולהניח מעל תוספות,לזלף שמן זית, טימין יבש, מלח גס ולהתפיח 15 דקות.
2
בחום 250 כ 10-15 דקות..
3
רצוי לפרוס את הירקות לפרוסות דקות. את הבצל מטגנים עם מעט שמן ומוסיפים מלח ופלפל שחור עד הזהבה..
4
בהצלחה ובאהבה איילת❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים