לןגן

פוקאצה

מאת: איילת שלמה, פורסם: 04/05/2021 | 20:44
פוקאצה

תקציר המתכון: פוקאצה קריספית בחוץ, רכה בפנים.....

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר מניחים סוכר, שמרים ומים מערבבים וממתינים 10 דקות. מוסיפים את הקמח ,המלח והשמן ולשים כ8 דקות. מתפיחים את הבצק להכפלה.

  2. לוקחים חתיכה בלי להוציא את האוויר מידי ליצור צורת אליפסה, ליצור גומות בעזרת האצבעות ולהניח מעל תוספות,לזלף שמן זית, טימין יבש, מלח גס ולהתפיח 15 דקות

  3. בחום 250 כ 10-15 דקות.

  4. רצוי לפרוס את הירקות לפרוסות דקות. את הבצל מטגנים עם מעט שמן ומוסיפים מלח ופלפל שחור עד הזהבה.

  5. בהצלחה ובאהבה איילת❤