הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהכניס לקערת המיקסר את הקמח והשמרים, לערבל ולהוסיף את הסוכר; מלח, שמן ומים בהדרגה עד קבלת בצק אחיד...
לכסות את הבצק ולהניח להתפחה עד הכפלת הבצק. .
לאחר התפחה להוציא אוויר מהבצק ולחלק אותו ל 6 חלקים. .
מכל חלק לעצב פרינה עגולה או מאורכת ולהניח על קמח סביב ומעל כל פרינה .
ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה לעוד .
כ- 15 דקות התפחה ...
ולהכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות צלזיוס.
לאפות כ 10 דקות...
ולהוריד את חום התנור ל 180 מעלות צלזיוס ולאפות עוד 20 דקות. .