לןגן

פרינה / לחם מרוקאי

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 05/03/2021 | 09:44
פרינה / לחם מרוקאי

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס לקערת המיקסר את הקמח והשמרים, לערבל ולהוסיף את הסוכר; מלח, שמן ומים בהדרגה עד קבלת בצק אחיד..

  2. לכסות את הבצק ולהניח להתפחה עד הכפלת הבצק.

  3. לאחר התפחה להוציא אוויר מהבצק ולחלק אותו ל 6 חלקים.

  4. מכל חלק לעצב פרינה עגולה או מאורכת ולהניח על קמח סביב ומעל כל פרינה

  5. ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה לעוד

  6. כ- 15 דקות התפחה ..

  7. ולהכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות צלזיוס

  8. לאפות כ 10 דקות..

  9. ולהוריד את חום התנור ל 180 מעלות צלזיוס ולאפות עוד 20 דקות.