קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
להכניס לקערת המיקסר את הקמח והשמרים, לערבל ולהוסיף את הסוכר; מלח, שמן ומים בהדרגה עד קבלת בצק אחיד..
לכסות את הבצק ולהניח להתפחה עד הכפלת הבצק.
לאחר התפחה להוציא אוויר מהבצק ולחלק אותו ל 6 חלקים.
מכל חלק לעצב פרינה עגולה או מאורכת ולהניח על קמח סביב ומעל כל פרינה
ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה לעוד
כ- 15 דקות התפחה ..
ולהכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות צלזיוס
לאפות כ 10 דקות..
ולהוריד את חום התנור ל 180 מעלות צלזיוס ולאפות עוד 20 דקות.