הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחלות כוסמין הכי טובות שיש... יותר טעים מקמח לבן.. שווה לנסות...
לערבב את הקמח עם השמרים הסוכר והקצח .
להוסיף את השמן ואת המים בהדרגה זה תלוי בקמח כמה מים צריך .
להתחיל לעבד ולהוסיף את המלח וללוש היטב..
אפשר להוסיף קצת שמן אם צריך.
להתפיח עד שמכפיל את נפחו, ועל משטח מקומח מעט לעשות צורות חלות/לחמניות.
לערבב ביצה עם טיפה סילאן ולמרוח את החלות.
להשים שומשום וטיפה קצח.
לתנור 200° .