אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

2,433
צפיות

פיתות תימניות אסליות

המתכון של
פיתות תימניות אסליות

פיתות של נועם

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 0

    *פיתה תימנית במחבת גריל* כוס מדידה חד פעמית חמה אפשר לאפות בתנור ב-200° בתוכנית גריל 1 ק”ג קמח מנופה 2 כפות שמרים יבשים או שקית שמרית או 50 גרם שמרים טריים 1 כף שטוחה סוכר 1 כף גדושה מלח 3-1/2 כוסות מים חמימים (800 מ"ל) ללוש לבצק אחיד להתפיח חצי שעה או עד שיכפיל נפח ללוש שוב להוריד אוויר להתפיח שוב חצי שעה לחלק את הבצק ל-10 כדורים להניח על משטח מקומח לחמם את הגרילר לפזר בחלק התחתון מעט קמח לפתוח כל כדור לפיתה בעזרת ידיים רטובות עם מעט מים להכניס לגריל לכסות את הסיר לבשל 2-3 דקות עד שמשחים להוציא את הפיתה ולכסות במגבת בהצלחה נועם זיגדון 💞.


0

*פיתה תימנית במחבת גריל* כוס מדידה חד פעמית חמה אפשר לאפות בתנור ב-200° בתוכנית גריל 1 ק”ג קמח מנופה 2 כפות שמרים יבשים או שקית שמרית או 50 גרם שמרים טריים 1 כף שטוחה סוכר 1 כף גדושה מלח 3-1/2 כוסות מים חמימים (800 מ"ל) ללוש לבצק אחיד להתפיח חצי שעה או עד שיכפיל נפח ללוש שוב להוריד אוויר להתפיח שוב חצי שעה לחלק את הבצק ל-10 כדורים להניח על משטח מקומח לחמם את הגרילר לפזר בחלק התחתון מעט קמח לפתוח כל כדור לפיתה בעזרת ידיים רטובות עם מעט מים להכניס לגריל לכסות את הסיר לבשל 2-3 דקות עד שמשחים להוציא את הפיתה ולכסות במגבת בהצלחה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים