הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה*פיתה תימנית במחבת גריל* כוס מדידה חד פעמית חמה אפשר לאפות בתנור ב-200° בתוכנית גריל 1 ק”ג קמח מנופה 2 כפות שמרים יבשים או שקית שמרית או 50 גרם שמרים טריים 1 כף שטוחה סוכר 1 כף גדושה מלח 3-1/2 כוסות מים חמימים (800 מ"ל) ללוש לבצק אחיד להתפיח חצי שעה או עד שיכפיל נפח ללוש שוב להוריד אוויר להתפיח שוב חצי שעה לחלק את הבצק ל-10 כדורים להניח על משטח מקומח לחמם את הגרילר לפזר בחלק התחתון מעט קמח לפתוח כל כדור לפיתה בעזרת ידיים רטובות עם מעט מים להכניס לגריל לכסות את הסיר לבשל 2-3 דקות עד שמשחים להוציא את הפיתה ולכסות במגבת בהצלחה נועם זיגדון 💞.