אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

353
צפיות

לחם / לחמניות שום עם עשבי תיבול

המתכון של
לחם / לחמניות שום עם עשבי תיבול

לחם שום מלא בטעמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • חצי כוס שמן זית
  • 3 כוסות מים בטמפרטורת החדר
  • 1 כף מלח
  • לציפוי - 1 כוס שמן זית, 5 שיני שום, אורגנו,זעתר מולי גס.
אופן ההכנה
  • 0

    מערבבים בקערה קמח, שמרים וסוכר..


  • 1

    מוסיפים את השמן זית והמים ולשים כ-3 דקות במקסר או ידני..


  • 2

    מוסיפים את המלח, לשים עוד כ-3 דקות , מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה שעה..


  • 3

    לאחר שעה מחממים את התנור ל-180 מעלות..


  • 4

    מעבירים את הבצק למשטח מקומח, קורצים עיגולים ומעגלים לכדורים..


  • 5

    מסדרים את הכדורים בתבנית ברווחים של 3 ס"מ אחד מהשני..


  • 6

    מכינים את המיפוי- מערבבים בקערה שמן זית, שום כתוש ועשבי תיבול והמלח, בעזרת מברשת מורחים את התערובת על כדורי הבצק..


  • 7

    מכניסים את התבנית לתנור ל-10 דקות עד שהם מתחילים להזהיר, מוציאים מורחים שכבת ציפוי נוספת ומחזירים לתנור..


  • 8

    אחרי 20 דקות, הכדורים זהובים ואפויים, מוציאים את התבנית ומניחים לצינון..


  • 9

    בתיאבון😍.


0

מערבבים בקערה קמח, שמרים וסוכר..


1

מוסיפים את השמן זית והמים ולשים כ-3 דקות במקסר או ידני..


2

מוסיפים את המלח, לשים עוד כ-3 דקות , מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה שעה..


3

לאחר שעה מחממים את התנור ל-180 מעלות..


4

מעבירים את הבצק למשטח מקומח, קורצים עיגולים ומעגלים לכדורים..


5

מסדרים את הכדורים בתבנית ברווחים של 3 ס"מ אחד מהשני..


6

מכינים את המיפוי- מערבבים בקערה שמן זית, שום כתוש ועשבי תיבול והמלח, בעזרת מברשת מורחים את התערובת על כדורי הבצק..


7

מכניסים את התבנית לתנור ל-10 דקות עד שהם מתחילים להזהיר, מוציאים מורחים שכבת ציפוי נוספת ומחזירים לתנור..


8

אחרי 20 דקות, הכדורים זהובים ואפויים, מוציאים את התבנית ומניחים לצינון..


9

בתיאבון😍.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים