תקציר המתכון: לחם שום מלא בטעמים
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מערבבים בקערה קמח, שמרים וסוכר.
מוסיפים את השמן זית והמים ולשים כ-3 דקות במקסר או ידני.
מוסיפים את המלח, לשים עוד כ-3 דקות , מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה שעה.
לאחר שעה מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח, קורצים עיגולים ומעגלים לכדורים.
מסדרים את הכדורים בתבנית ברווחים של 3 ס"מ אחד מהשני.
מכינים את המיפוי- מערבבים בקערה שמן זית, שום כתוש ועשבי תיבול והמלח, בעזרת מברשת מורחים את התערובת על כדורי הבצק.
מכניסים את התבנית לתנור ל-10 דקות עד שהם מתחילים להזהיר, מוציאים מורחים שכבת ציפוי נוספת ומחזירים לתנור.
אחרי 20 דקות, הכדורים זהובים ואפויים, מוציאים את התבנית ומניחים לצינון.
בתיאבון😍