ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
3-4 כוסות מים פושרים (עד שהבצק אחיד)
אופן ההכנה
-
0
בקערת המיקסר שמים את הקמח אח"כ את המלח ולערבב ..
-
1
לאחר מכן את הסוכר ולערבב..
-
2
אחר כך את המים(לפי הצורך עד שהבצק אחיד)..
-
3
להוסיף את השמן ולתת לישה טובה של כמה דקות במיקסר..
-
4
להתפיח את הבצק בערך שעה וחצי עד שהבצק מכפיל את הנפח שלו..
-
5
להכין צורות ולתת התפחה נוספת ..
-
6
למרוח ביצה ושמשום ולהכניס לתנור על 180 מעלות עד שמוכן ..
-
7
בהצלחה ובתאבון !!.
0
בקערת המיקסר שמים את הקמח אח"כ את המלח ולערבב ..
1
לאחר מכן את הסוכר ולערבב..
2
אחר כך את המים(לפי הצורך עד שהבצק אחיד)..
3
להוסיף את השמן ולתת לישה טובה של כמה דקות במיקסר..
4
להתפיח את הבצק בערך שעה וחצי עד שהבצק מכפיל את הנפח שלו..
5
להכין צורות ולתת התפחה נוספת ..
6
למרוח ביצה ושמשום ולהכניס לתנור על 180 מעלות עד שמוכן ..
7
בהצלחה ובתאבון !!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים