הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלקחת פיתות בכמות הרצויה וכל פיתה לחתוך באמצע (מכל פיתה יוצא 2 יחידות).
בכוס לשים שמן זית, זעתר ושום כתוש, לערבב היטב לתערובת אחידה ולשפוך בנדיבות על כל פיתה..
לפזר מעל מעט מלח .
להכניס לתנור בחום 200° למשך 5 דקות.
לשים לב שלא ישרף, ברגע שמשחים בצדדים להוציא....
לאכול לצד צ'יפס עם רטבים או חביתות עם ירקות וגבינה.
בתאבון❤💋.