תקציר המתכון: ארוחה קלילה וקלה להכנה...
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לקחת פיתות בכמות הרצויה וכל פיתה לחתוך באמצע (מכל פיתה יוצא 2 יחידות)
בכוס לשים שמן זית, זעתר ושום כתוש, לערבב היטב לתערובת אחידה ולשפוך בנדיבות על כל פיתה.
לפזר מעל מעט מלח
להכניס לתנור בחום 200° למשך 5 דקות
לשים לב שלא ישרף, ברגע שמשחים בצדדים להוציא...
לאכול לצד צ'יפס עם רטבים או חביתות עם ירקות וגבינה
בתאבון❤💋